Over mij

Dit jaar 2023 wordt het 20 jaar dat ik mensen coach met vragen op het gebied van leven en werk in mijn praktijk. Regelmatig werk ik samen met anderen rondom thema's of een concreet aanbod.

Door mijn eigen zoektocht, kwam ik als vanzelf richting het werk wat ik nu met hart en ziel doe: mensen begeleiden op hun eigen weg naar een grotere innerlijke vrijheid, naar leven vanuit hun eigen vrije ziel. 

De opleidingen die ik op dit gebied volgde, legden een stevig fundament onder mijn werkwijze als therapeut en coach.
Uit alles wat ik onderweg heb mogen verzamelen, geef ik graag:
de werkwijzen en grondslagen die ik bij het ITIP geleerd heb,
verdiepingen in NLP, EFT, voice dialogue, Polyvagaal Theory, Somatic Experience
de diepgaande en concrete handvatten van PRI (Past Reality Integration), waarvan ik de therapeutenopleiding volgde en 5 jaar deel uitmaakte van het netwerk 
de jarenlange beoefening - onder leiding van Jaap Voigt - van de seizoenenleer en de I Tjing en Advaita
het verwoorden, mediteren, yoga, Do In en Vedic Art. Zij fungeren als bronnen van ontspanning, voeding en inspiratie.

Daarnaast vormt de werkervaring (zowel in dienstverband en als zelfstandige) op de terreinen van werk zoeken en vinden, outplacement, re-integratie, talentontwikkeling, trainerschap, journalistiek, HR, een blijvende inspiratie- en kennisbron.
Een andere, belangrijke bron is de levenservaring die mij, net zoals een ieder, ten deel valt! Sinds ik me verdiep in Human Design, weet ik dat ik een projector ben met een 1/3 profiel. Daar hoort bij het diepgaand willen onderzoeken EN het experimenteren, het vallen en opstaan. Reizen, de burn-outs, het moederschap en partnerschap, het herstellen van post-Covid. Ze hebben mij geleerd wat het belang is van compassie en brachten mij van' veel willen en streven', op het pad van aarden en ZIJN. Steeds meer zijn vanuit mijn eigen kleur en leven vanuit mijn eigen vrije ziel, in verbinding.

Ik ben geboren in 1964, moeder van twee prachtige dochters (2001) en getrouwd met René.