Stilte-dagen

Elk seizoen organiseer ik samen met René Albers een Stilte-dag.
Omdat we het belangrijk vinden dat stilte een plek heeft in ons leven, als tegenhanger van het drukdrukdruk-virus.
En omdat het ons in contact brengt met een diepere dimensie, waarin we weer kunnen ervaren dat we aangesloten zijn op een universele bron. Juizt het met elkaar neerzetten van dat veld van stilte werkt enorm krachtig.

 

De eerstvolgende Stilte-dag zal plaatsvinden op zaterdag 24 september aanstaande. Aanvang is 10.30u, eindtijd 15.30u. De thee/koffie staan vanf 10 u voor je klaar. Wij zorgen voor een heerlijke vegetarische lunch.  Omdat we merken dat we aan het toegroeien zijn naar een nieuwe vorm, is dit vooralsnog de laatste Stiltedag op deze manier. MEER INFO IN DE FLYER.

Je kunt je aanmelden door een berichtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er is ruimte voor 8 deelnemers.

 

Omdat we merken dat deze dagen iedereen zo goed doen, is de wens opgekomen om een langere periode de stilte te willen ervaren.
We zetten erop in om in de zomer van 2023 weer Stilteweek te organiseren op Quinta Travancinha, een mooie plek midden in de natuur in Portugal.
Meer informatie volgt.